ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο συστήθηκε το 1991 και εδρεύει έκτοτε στην Άνω Γλυφάδα Αττικής. Φέτος συμπληρώνουμε 30 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με την αρχιτεκτονική μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή.

Ο άνθρωπος και η δημιουργία χώρων που θα φιλοξενούν τις δραστηριότητες της ζωής του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υπήρξε διαρκώς στο επίκεντρο της ενασχόλησης μας με την αρχιτεκτονική. Πραγματοποιούμε εξατομικευμένες αρχιτεκτονικές προτάσεις και μελέτες με σεβασμό στις ανάγκες και τα θέλω των πελατών μας .

Η οργάνωση του κτιριολογικού προγράμματος, ο σχεδιασμός του κτιρίου, η επιμελής μελέτη όλων των σταδίων και  η έμφαση στην επεξεργασία των λεπτομερειών, προσφέρουν υψηλό επίπεδο μελέτης στα έργα μας.

Με συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση, εμπλουτίζουμε διαρκώς τα πεδία δραστηριοτήτων μας. Επιλεγμένοι συνεργάτες μηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων με γνώσεις και εμπειρία χρόνων,  όπως τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, προσφέρουν τεχνογνωσία σε εξειδικευμένα αντικείμενα και σε όλες τις φάσης υλοποίησης ενός έργου. Μερικές από τις ειδικότητες των εξειδικευμένων συνεργατών που εξασφαλίζουμε είναι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και μεσίτες, διασφαλίζοντας έτσι ένα πλέγμα εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Η ομάδα μας

tasos tastanis
Τάσος Ταστάνης

Αρχιτέκτονας Μηχανικός I.U.A.V.

Ελένη Καραστεφάνου
Αρχιτέκτονας Μηχανικός Α.Π.Θ.
Φελίσια Ταστάνη

Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π.